15.9.15

Ønsker fra jer?

Hej piger! Jeg er glad (sådan rigtig glad) lige for tiden, og har så forfærdeligt mange dejlige og spændende ting at se til. Jeg er rigtig glad og tilfreds med at gå på gym, og er egentlig lidt ved at få styr på det hele. Jeg tror også det er derfor, at jeg her på det seneste har været rimelig meget klar på at få blogget sådan rigtigt igen. Jeg har virkelig kunne mærke, hvor meget jeg savner det, men har manglet lidt idéer og inspiration til blogindlæg. Og det er hér, I kommer ind i billedet. Jeg vil rigtig gerne høre, hvilke blogindlæg I kunne tænke jer at læse? Alle forslag vil blive modtaget med kyshånd! Om det er billeder, video, collager el. lign, personlige indlæg (gym update måske?), outfits, lister, collager osv. - I skriver bare alle jeres forslag nede i kommentaren! Hav en hammerlækker aften. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

1 kommentar :

  1. Du kan købe en wreck this journal og vise den frem på bloggen :)

    Men det altid dejligt at få lidt styr på livet.

    Knus
    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet