1.9.15

OUTFITS; red, stripes 'n sneakers

Outfits
Hej piger! Hold kæft, hvor er det allerede længe siden igen, og (som skrevet før) savner jeg stadig jer og bloggen super meget! Men der er også bare mange ting at se til stadigvæk med gymstart, en masse planer osv., men jeg prøver haha, og skal gøre mit allerbedste for at holde bloggen opdateret.
Anyways, I har efterhånden hørt nok på mine undskyldninger og forklaringer, så lad os gå direkte til det, blogindlægget faktisk skal handle om: ovenstående outfits. Det er hundrede år siden jeg har lavet en collage, så det var bestemt på tide. Denne gang er det blevet til tre outfits, som jeg synes er rigtig fede, og som jeg sagtens selv kunne finde på at bære. Specielt outfittet til højre synes jeg er lækkert. Jeg er generelt rigtig meget into rød, sort, hvid, striber, sneakers og guldsmykker lige nu. Jeg har aldrig rigtig været vild med rød, men er pludselig faldet helt for det. Pt tror jeg at et par af de røde sneakers står rigtig højt på min ønskeliste i hvert fald. Det er ret sjovt, som man pludselig ændrer mening om sådanne ting. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. du er bare for sej, er din største fan

  jeg kigger på dig lige nu

  ved du hvem jeg er

  SvarSlet
 2. Virkelig fedt sæt, og jeg tror helt seriøst, at jeg skal købe mig de røde puma sko, har kigget så længe på dem ;)
  http://julieguldbrandt.dk/

  SvarSlet