28.9.15

ROOM wanties + inspiration


Home wanties
Hej piger! Jeg havde i (rigtig) lang tid gået og tænkt på, at få lavet lidt om på mit værelse. Der var en del jeg gerne ville ændre, og nu er jeg så småt begyndt faktisk at lave det om. Jeg har rykket rundt på alle mine møbler, fået nye gardiner, et tøjstativ og en masse fine ting til dekoration. Jeg tænker på meget snart at male mine skabslåger hvide, og så har jeg købt en spraymaling i guld, som jeg allerede har sprayet et par ting med, og som helt sikkert bliver brugt en masse. Jeg er egentlig ved at være nogenlunde tilfreds, men der er stadig et par ting jeg mangler, og dermed også ønsker mig. Størstedelen af ovenstående ting er fra Ellos, og det ville bestemt ikke gøre mig noget at eje det hele. Specielt dynebetrækket, tæpperne og puderne - det mangler jeg virkelig, for lige at gøre mit værelse dét mere hyggeligt. Og så tænker jeg også at jeg lige tilføjer et par lys og lyskæder mere rundt omkring. Hvad synes I? Kunne i tænke jer nogle billeder fra mit værelse? Kisses.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Elsker collagen! Tingene er så fine.
  Vil rigtig gerne se billeder fra dit værelse - det er altid godt med lidt inspiration.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hej Cecilie <3 Er vild med din blog. Hvilket program bruger du til at lave collager og redigere med? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg bruger polyvore.com<3

   Slet