10.10.15

Efterårsferie, kaffedates og spontane aftaler

Hej piger! Jeg gik på efterårsferie i går, efter at have siddet hele dagen med et nv-eksamensprojekt, som skulle færdiggøres, og det er så sindssygt dejligt. Hele dagen i dag er blevet brugt på Netflix og i nattøj - det er skønt. Jeg har ikke de store planer i ferien, hvilket bestemt er tiltrængt, og så er der i stedet plads til nogle lidt mere spontane aftaler, hvilket er nogle af de hyggeligste! Jeg har der ud over tænkt mig at bruge min ferie på bl.a. at gå nogle lange ture i det kolde efterårsvejr, ligge under dynen med Netflix og popcorn, tage en masse varme, lange bade, få shoppet en masse ting jeg mangler, drikke en helvedes masse kaffe (helst i selskab med søde veninder), holde genforening med mine piger fra folkeskolen og få blogget en masse. Har I også ferie, og hvad skal I bruge den på? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Jeg skal bruge ferie på at rydde op, slappe af, passe børn, lidt lektier og hjælpe til med at lave mad til jagtfrokost.
    Så der ikke de store planer for ferien. :3

    Kys
    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet