11.10.15

Getting ready for WINTER

Hej piger! Hold op, hvor er det blevet koldt udenfor! Selvom jeg elsker årstiden mere end noget andet, og klart foretrækker kulden frem for varmen, så er jeg slet slet ikke vild med at fryse. Faktisk hader jeg det, og det er så træls, for jeg fryser virkelig nemt og næsten 24/7 på denne årstid. I stedet holder jeg mig varm med halstørklæder, huer, vanter og store frakker. Faktisk har jeg (næsten) lige købt ovenstående helt vildt (!!!) lækre halstørklæde og strikkede vanter fra Monki. Specielt halstørklædet er jeg helt vildt glad for. Her i efterårsferien skal jeg have købt en vinterjakke, og så er jeg nogenlunde ved at være klar til til at gå vinteren i møde. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Det ser vildt lækker ud :3
    Er selv småt ved at skaffe mig ting hjem til vinter, har fået nogen lækker halstørklæder hjem fra eBay :)

    Knus
    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet