5.10.15

MOSS bluse og lange gymdage

Hej piger! I dag tjekker jeg ind både for at vise jer min nye trøje fra Moss Copenhagen med den fineste detalje øverst oppe, som jeg havde på i dag, men også for at give jer en lille update på gymlivet. Faktisk er det nok mere for at give jer en forståelse for, hvad jeg egentlig laver, når jeg ikke blogger - hvilket desværre er ofte lige for tiden. Anyways, så får jeg fri 15:35 stort set hver dag, og er altid helt udmattet herefter. Jeg har altid en masse gode intentioner om at få en masse ting gjort, men ofte er jeg kun lige kommet ind af døren hjemme og har smidt min skoletaske på gulvet, før jeg falder i søvn. I dag skete det samme, jeg indhentede dog alle tingene efter aftensmaden, hvor jeg både fik løbet og lavet lektier til et stykke frem - og nu også blogget. Hvad synes I om min nye bluse? Kan i fornemme den fine detalje? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Uh, hvor er blusen fin, er helt vild med den. (:

    http://fairestaddiction.blogspot.dk

    SvarSlet