30.11.15

BLOGGEN SKIFTER ADRESSE!

Hej piger! Fra og med søndag d. 6 december skifter bloggen adresse fra bloggingbycecilie.blogspot.dk til ceciliebinau.blogspot.dk. Jeg er blevet træt af det gamle, som slet ikke lyder professionelt, og som slet ikke er mig længere. I stedet skifter jeg til mit navn, hvilket både er nemmere og mere genkendeligt. Jeg glæder mig, og håber I også tager godt imod det - og at der ikke bliver nogle problemer eller forvirring omkring det. Jeg arbejder også så småt på at få eget domæne, men det tager vi til den tid. Hav en dejlig dag! Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Hvis du gerne vil se professionel ud, så tænker jeg bestemt, du vil blive gladere for dit eget domæne! Det ser langt mere professionelt ud for virksomheder også, selvom det egentlig ikke rigtig koster så meget.
  Ved UnoEuro kan du f.eks. købe domæne alene (så du altså bliver på blogspot) for kun 65 kr., så det er jo en lille investering ift. at flere virksomheder måske vil arbejde med dig for det. Det kunne da være en fin julegave til sig selv! :D

  Katrine Bjarnhof

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Det er også eget domæne jeg gerne vil ende ud med :D

   Slet