15.11.15

BUSY bee + all black

Min weekend har stået på afleveringer, gymfest, søde veninder, familiehygge og så julemarked i dag. Så ja, jeg har haft en hel del at se til, men jeg elsker det. Jeg elsker at have et fyldt skema med en masse planer. Det kan selvfølgelig blive for meget, og nogle weekender foretrækker jeg også klart bare at slappe af og sove hele dagen, men jeg er generelt et menneske der gerne vil holdes i gang og nå en ma(aaa)sse ting. Som har det aller bedst med at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Billederne ovenover blev taget i går, inden jeg smuttede over til nogle veninder, hvor jeg var med min far og sis ude for at gå en tur. Sort er blevet ret typisk for mig, og hvor jeg førhen ikke gad gå i helt sorte outfits, elsker jeg det nu. Og specielt vinterjakken (som jeg viste her) er jeg blevet glad for. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Har aldrig fået sagt det her men jeg er helt vild med din hårfarve! Jeg synes simpelthen bare at det har den dejligste varme farve haha:) Og jeg kender 100% til det med fyldte skemaer og at skulle holdes i gang!

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold op hvor er du sød, tak for at redde min dag Isa<3

   Slet
 2. Jeg kan også godt li' at være i gang med en masse ting hele tiden, men det kan også være rart med en dag uden planer en gang i mellem ;)

  God søndag! www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet