23.11.15

Christmas wishes '15

wishes
Hej piger! Min familie begynder altid rigtig tidligt at spørge efter julegaveønsker, så jeg er allerede godt i gang med min, og har lavet ovenstående collage til jer som inspiration. Tasken er og forbliver nok ønsketænkning, og den er heller ikke blevet sat på min egen liste, fordi det er helt usandsynligt at jeg ville få den. Det ville også være alt for meget. I stedet må jeg ønske mig nogle penge, så jeg kan spare sammen til den, og måske købe den om lidt tid. Derudover ønsker jeg mig et par ting til mit værelse, et par beautyprodukter, kopper fra Royal Copenhagen og især den fine V-ring i forgyldt fra Jane Kønig. Jeg har et par ønsker endnu, der ikke er kommet med på collagen, og mon ikke jeg også når at finde nogle flere?? Derfor tænker jeg at i får en opdateret liste (eller bare flere ønsker), når vi nærmer os juleaften lidt mere. Hvad synes I? Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur, og vil lave aftensmad til min fam og jeg om ikke så længe. Efterfølgende planlægger jeg at få lavet lidt lektier til i morgen, og bruge resten af aftenen på Netflix. Hav en dejlig aften. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Jeg er efterhånden selv ret langt med min ønskeliste, og nu fik jeg da lige et ekstra ønske at tilføje, hihi. Super fine ønsker, og elsker bare din collage! (:

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg er glad for du kunne bruge den :)

   Slet
 2. Mega gode ønsker. <3 <3 <3 Du er bare en kæmpe inspiration for mig. ELSKER ELSKER ELSKER din blog. <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Signe Kingorne, du en skat! Jeg er glad for at kunne inspirere dig<3

   Slet
 3. Mange gode ønsker, tasken ønsker jeg mig virkelig også!

  SvarSlet