7.11.15

NIKE sneaks

Hej piger! I torsdags var jeg oppe i byen med min veninde hvor vi shoppede, spiste på Froggys og drak chai- og cafelatte. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at jeg skulle købe noget, men fik alligevel gjort mig et (ret stort) impulskøb. Jeg faldt nemlig over ovenstående, lækre sneaks fra Nike, som jeg måtte have med hjem. Jeg er allerede så sindssygt glad for dem, og trængte også helt sikkert til et nyt par. Hvad synes I om dem? Min søde moster fylder 50 år i dag, så i aften skal jeg til stor 50års, og skal derfor også snart til at gøre mig lidt klar. Hav en dejlig aften. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Virkelig fede sko!
  Jeg har nomineret dig til "The Liebster Award", og jeg håber at du vil tage imod den og besvare spørgsmålene.
  Hilsen Maria
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er jeg glad for! Jeg ved endnu ikke om det er noget jeg vil deltage i, men jeg kigger forbi<3

   Slet