4.11.15

Winterjacket PREVIEW

Jeg har, efter lang tids søgen i alverdens butikker, endelig fundet dette års vinterjakke. Den er i det lækreste materiale, og så er den fra Envii til en pris jeg synes er helt fair, for en vinterjakke. Sweateren er også ny, og i det lækreste cashmere materiale. For nu må i nøjes med billederne ovenover, men jeg ser om jeg ikke snart kan få taget et par outfitbilleder også, så i kan se den i fuld figur. Jeg har haft fri hele dagen i dag, hvilket har været skønt, så jeg har egentlig bare tullet lidt rundt hjemme. Og haft tid til både at løbe en tur, rydde op, lave lektier, se film, taget et langt bad og været på arbejde i et par timer. Hvad synes I, og har i selv fundet dette års vinterjakke? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar