21.12.15

21. december | wanna wear

Want to wear
Hej piger, og rigtig glædelig 21. december! Jeg er endelig blevet helt færdig med årets julegaveindkøb (tror jeg), og mangler kun at pakke et par enkelte gaver ind samt at skrive kort. Jeg fremlagde mit AT-projekt i dag og kan gå på juleferie med et 12-tal. Der ud over er min gruppe gået videre til "finalerne", hvilket vil sige, at jeg skal vise det frem for alle 1.g'erne på min skole i morgen - hvilket jeg slet, slet ikke har lyst til. Jeg går også på juleferie i morgen, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Ferie er efterhånden  tiltrængt. I dag har jeg sammensat ovenstående outfit, som jeg ville elske at have på, og som jeg håber kan give jer lidt inspiration. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Er vild med alle itemsene! Særligt støvlerne :)

    http://www.emma-kirstine.dk

    SvarSlet