20.12.15

4. søndag i advent | outfit

Blouse: H&M | pants: Envii | sneaks: Adidas | jacket: Zara | necklace: jane kønig | watch: Image
Hej piger, og rigtig glædelig (allerede!!!) fjerde søndag i advent. Jeg startede min dag ud med at sove længe, hygge med min fam og så har jeg været et smut i byen, hvor jeg også fik taget lidt outfitbilleder til jer. I morgen skal jeg fremlægge projekt på mit gym, og har derfor rigtig tidligt fri, hvilket bliver skønt. Derfor kommer dagen i morgen også til at stå på de sidste julegaveindkøb med sis, juletræspyntning og hvad jeg ellers mangler, for at blive helt klar til juleaften. Jeg har faktisk endnu ingen idé om, hvad jeg skal have på juleaften... Eller nytårsaften. Og nu hvor vi er ved nytårsaften, er det vidst også på tide at jeg finder ud af, hvad jeg skal dér. Jeg ved at jeg skal holde det med nogle veninder, men hvad vi finder på, er endnu usikkert. Om ikke så længe smutter jeg på arbejde, hvor jeg har en lang vagt, så jeg er først hjemme engang sent i aften. Jeg håber I har en rigtig dejlig og julet fjerde søndag i advent. Kys.
..............................................................................................................................................................................................

7 kommentarer :