3.12.15

Basic stripes & jewelry

Hej piger! Jeg er blevet ret vild med basic tøj, og både bukserne og trøjen er nye - eller, bukserne er egentlig ikke rigtig nye længere, men I har ikke set dem før. Sammen med outfittet havde jeg mine sædvanlige smykker på, som består af en lovetaghalskæde fra Jane Kønig, en månehalskæde fra Pico samt ur fra Image. I morgen skal jeg til julefest på mit gym, hvor jeg skal gøre mig klar, spise æbleskiver og drikke strawberry daiqueries før festen med et par søde veninder. Jeg håber også, at jeg lige kan nå at tjekke ind med et blogindlæg. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Hvilken studieretning går du på? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg havde oprindeligt valgt samfundsfag, psykologi og engelsk, men skifter over til biologi, idræt og matematik :)

      Slet