13.12.15

Christmas mood

Hej piger, og rigtig glædelig tredje søndag i advent! Jeg håber i har haft en skøn, skøn dag, og så beklager jeg rigtig meget det (meget) sene indlæg. Det skyldes at jeg har haft  forfærdeligt mange problemer med min pc i dag, hvilket kom på det værste tidspunkt. Jeg havde to afleveringer for til i aften, som jeg virkelig har strugglet med at få færdige pga. min pc, og først har fået afleveret nu. Nu er jeg til gengæld helt vildt udmattet, men vil lige vise jer ovenstående billeder, inden jeg smutter i seng. Som jeg nævnte i forrige indlæg havde jeg været oppe i byen i går for bl.a. at tage billeder, men havde glemt mit SD-kort. Smart. I dag var jeg deroppe igen med min far, denne gang også med SD-kort i kameraet, og fik skudt ovenstående billeder af de skønne lys. I morgen kn i (forhåbenligt) se frem til en omgang outfitbilleder med min nye jakke. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. waouw, det ser vildt smukt ud! glæder mig til at se dine outfit billeder ;)

    God jul
    Hilsen Kirsten
    http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

    SvarSlet