22.12.15

D. 22 december | outfit

Blouse: H&M | pants: Envii | sneaks: Adidas | watch: Image | necklaces: Jane Kønig, H&M
Hej piger, og rigtig glædelig 22. december - er det ikke utroligt, at der nu kun er 2 dage til juleaften? Jeg synes december er gået så utrolig stærkt, og jeg synes slet ikke jeg har nået alt det jeg gerne ville. Men sådan er det, man kan jo ikke nå det hele. Jeg har tilbragt min dag med min bedste veninde, og hun var også så sød at hjælpe mig med nogle outfitbilleder. Billederne er taget på hendes skønne værelse. Bor hun ikke fint? Outfittet er ret basic, men jeg synes det er helt vildt fint, og specielt trøjen er jeg vild med. Den har I heller ikke set før. I morgen skal jeg forholdsvis tidligt op og ud til min mormor og morfar, hvor jeg skal lave konfekt og julehygge. Hvad synes I om mit outfit? Hav en dejlig aften. Kys.
..............................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar