10.12.15

Everyday eyeshadow look

Jeg bruger øjenskygge hver dag, fordi jeg synes det fremhæver mine øjne. Førhen brugte jeg det mest til fester og særlige lejligheder, men nu gør jeg bare lidt mere ud af den og laver den lidt mere dramatisk til finere lejligheder, og holder den så lidt mere simpel i hverdagen. Lige for tiden er det ovenstående look jeg oftest laver, og det er egentlig lidt mere lyserødt i virkeligheden. Jeg har fået sent fri alle dagene i den her uge, så jeg har virkelig strugglet med billederne, fordi det er mørkt allerede når jeg kommer hjem. Men jeg håber, det går! I hvert fald, så bruger jeg en mat lyserød øjenskygge fra min Makeup Revolution palette (som er en virkelig god dupe for Naked3 paletten) samt "Tease" fra min Naked2 palette, som jeg stadig er helt vild med. Tænker at jeg snart laver en video hvor jeg viser det hele lidt nærmere, hvis det kunne have interesse. Hvad synes I? Hav en rigtig dejlig aften. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Lækre farver, som er perfekte til et hverdagslook. Kunne da være sjovt med en video! :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 2. Meget gerne videoer - de er altid så hyggelige! Og måske har du også et link/navn til din Makeup Revolution-palette? :P

  SvarSlet
 3. Hov ja, det har jeg i hvert fald, lige her:
  http://www.makeuprevolutionstore.com/palettes/redemption-palette-iconic-3.html

  <3

  SvarSlet