8.12.15

Fave accsessorie + essentials

Hej piger! Jeg beklager først og fremmest lige det sene indlæg, men bedre sent end aldrig, ikke? Jeg har simpelthen haft så travlt i dag med skole, afleveringer og teater her til aften, så jeg er først kommet sent hjem. I dag tænkte jeg at jeg lige ville vise jer en af mine yndlingsaccessories (det kan man da godt kalde en taske, kan man ikke?) - i hvert fald, så er det tasker jeg snakker om. Ovenstående er den jeg bruger mest lige for tiden og er én, jeg har lånt af min bedste veninde. Jeg er især vild med størrelsen og at detaljerne er i guld. I får også lige et lille udpluk af nogle af de ting, jeg altid har med i min taske. Specielt makeuppen op opladeren er vigtig for mig, haha. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar