19.12.15

Fremtidstanker og fremtidsdrømme

Jeg ved endnu ikke, hvordan min fremtid ser (skal) se ud, og jeg har ingen faste planer endnu. Jeg er også sikker på, at jeg når at bestemme- og ombestemme mig utroligt mange gange, før jeg finder frem til, hvad det egentlig er jeg vil. Jeg er typen der har utrolig svært ved at tage beslutninger, også om helt små ting som fx. hvad jeg helst vil have til aftensmad, men jeg tager det lidt som det kommer. For mig er det vigtigere at jeg finder ud af noget jeg oprigtigt er glad for, selvom det så måske tager lidt længere tid, end at jeg finder en hurtig løsning, som jeg egentlig ikke bliver glad for i længden. 
Selvom jeg ikke ved hvad jeg vil i fremtiden (her snakker jeg efter gymnasiet), så har jeg drømme, og jeg har en masse af dem. Jeg er næsten helt sikker på, at jeg tager et sabbatår efter gymnasiet, for lige at holde en pause fra alle afleveringer og lange skoledage. Her vil jeg gerne ud at rejse en masse, og gerne i selskab med søde veninder. Så bliver jeg selvfølgelig også nødt til at arbejde for at tjene penge til det, men det følger sådan lidt med, og umiddelbart tænker jeg, at jeg bare fortsætter i den købmand, hvor jeg arbejder nu. Her håber jeg også på at have en masse ekstra tid til bloggen, som jeg så håber, at jeg kan nå endnu længere med, end jeg er nu. Ud over at rejse rundt, vil jeg gerne flytte i en studiebolig med min bedste veninde, når vi begge skal i gang med at studere. Jeg ved endnu ikke hvad jeg vil studere, ud over  at jeg har haft nogle forskellige overvejelser omkring alt fra sygeplejerske til grafisk designer, men jeg ved, at jeg ville elske at flytte sammen med min bedste veninde. Jeg er slet ikke vild med tanken om at flytte hjemmefra og så bare bo alene - det tror jeg hurtigt bliver meget ensomt, og jeg har det allerbedst med mennesker omkring mig. Dette er noget vi egentlig længe har snakket om, og vi synes allerede, det er rigtig sjovt, at snakke om indretning osv - her er vi heldigvis ret enige. 
Og så drømmer jeg selvfølgelig om en sød kæreste, som jeg også gerne vil flytte sammen med engang, et stort og flot hus, en succesfuld karriere samt børn - men dette ligger langt, langt ude i fremtiden, så det venter jeg lidt endnu med at tage stilling til. Fortæl mig endelig om nogle af jeres fremtidsplaner/drømme, jeg elsker at lære jer bedre at kende! Hvad synes I om sådan nogle lidt mere personlige indlæg, hvor i får et lidt større indblik i mit liv? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar