2.12.15

Get the makeup look

Makeup look
Hej piger! I dag har jeg en "get the makeup look"-collage klar til jer, som jeg lavede, da jeg faldt over ovenstående billede. Jeg synes det er den fineste makeup hun har på, som samtidig også er ret naturlig. Oven over har jeg samlet mine idéer til, hvilke produkter man kan bruge til at genskabe looket. Bronzeren fra Benefit og Naked 2 paletten, samt en blush fra MAC, har jeg selv, og jeg er glad for dem alle sammen. Jeg er stadig i skole, og smutter så videre til træning, inden jeg skal hjem og arbejde på lidt afleveringer. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar