23.12.15

D. 23 december | Today

Hej piger, og rigtig glædelig 23. december. Der er nu kun 1 dag til juleaften, hvilket også vil sige, at min julekalender slutter i morgen. Jeg er endnu ikke rigtig i julestemning, men i dag har bestemt hjulpet på det. Jeg har brugt størstedelen af min dag på at lave konfekt med min mormor og så har jeg her til aften løbet en tur, udvekslet julegaver med min bedste veninde og gået en tur med tre andre veninder for at sige god jul til dem, hvor vi så endte på maccen. Jeg er først kommet hjem nu og er rigtig træt og udmattet, men ville lige nå at tjekke ind med et enkelt billede fra i dag og sige hej. I morgen bliver også en travl dag, men jeg tjekker i hvert fald ind for at sige god jul! Kys.
..............................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar