1.12.15

Hello december

Hej piger, og rigtig glædelig første december! Jeg har glædet mig  meget til december måned, og den lever ind til videre op til mine forventninger. Jeg har pyntet op, bagt julesmåkager og der er blevet tændt et stort juletræ på mit gymnasie, hvilket hygger ret meget. I år vil jeg se, om jeg kan få et blogindlæg op på bloggen hver dag, men lover ikke noget. I den anledning vil jeg også rigtig gerne høre, hvilke julede blodindlæg I gerne vil se? Uanset hvad, så opdaterer jeg i hvert fald så ofte som muligt, og har allerede et indlæg planlagt til i morgen. Hav en dejlig aften<3
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Åh hvor jeg også bare elsker december! Tjek gerne mit seneste indlæg ud for at se hvorfor, og få inspiration til årets julegaver :-)

  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk/2015/12/02/christmas-what-to-wish-for/

  SvarSlet
  Svar
  1. December måned er noget af et bedste :))

   Slet