11.12.15

HOME faves

Home
Hej piger, og rigtig glædelig 11. december. I har nu set mine juleønsker både her og her, men listen med mine boligønsker er mindst lige så lang. Jeg ville utrolig gerne have hvide gulve på mit værlse, jeg synes det er  flot! Det kommer dog ikke til at ske lige foreløbig, så i stedet forsøger jeg at gøre mit værelse lækkert, lyst og indbydende med indretningsting. Og ovenstående ting ville alle gøre sig helt vildt godt ud på mit værelse. De fleste er fra Ellos, men der er også ting fra bl.a. Zara og H&M. Kan i fornemme, at jeg egentlig er ret vild med lyserøde-beige toner? Jeg synes det er noget af det fineste. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Jeg er hel vild med boret og trådkurven:) Og jeg har det på præcis samme måde med lyserød, der er vist kommet et lille tema på mit værelse efterhånden!

    isabella-jl.blogspot.dk

    SvarSlet