6.12.15

Jeg...

1/ Jeg elsker glimmer-alting. Glimmertrøjer og glimmerkjoler især. 2/ Jeg drak sjælden kaffe før jeg startede på gym - nu drikker jeg det hver dag, gerne flere gange om dagen. 3/ Jeg drømmer om at flytte i lejlighed med min bedste veninde, når vi en gang skal i gang med at studere. Vi snakker allerede indretninger og muligheder. 4/ Jeg lever for aflyste moduler og fridage. 5/ Jeg spiser (og køber) alt for mange myslibarer. 6/ Jeg fryser altid. 7/ Jeg elsker svensk, og jeg elsker (at lade som om jeg kan finde ud af) at snakke svensk. 8/ Jeg glemmer rigtig nemt ting. 9/ Jeg bliver også rigtig nemt distraheret. 10/ Jeg er jordens mest akavede menneske. 11/ Jeg får tit at vide, at jeg går underligt. 12/ Jeg bruger dagligt mellem 30 og 45 minutter på min makeup. 13/ Jeg foretrækker at stå tidligt op. 14/ Jeg prioriterer min tid rigtig dårligt. 15/ Jeg bliver beskrevet som høj, giffel-elskende, hurtig, rar, akavet, medrivende og sjov af mine veninder.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar