28.12.15

Julegaver '15

Jeg har fået de skønneste julegaver i år, som jeg er ubeskriveligt glad for. Det er ikke, at jeg ikke plejer at få det, overhovedet ikke. Men i år har min familie virkelig ramt plet. Si-parfumen har jeg fået af min bedste veninde, og den er skøn. Der ud over har jeg fået det sengesæt fra Ellos, som jeg har haft med på rigtig mange af mine collager efterhånden, to pyntepuder, et par løbesko fra Nike, det fineste sæt nattøj fra Hunkemöller, neglelak fra OPI, gavekort til Magasin og V-ringen fra Jane Kønig, som også stod rigtig højt på min ønskeliste. Ud over de ovennævnte ting, som I ser på billedet, fik jeg også et par sneaks fra Puma, som jeg dog bytter (også derfor de ikke lige er med på billedet) og lidt penge. Jeg er glad og taknemlig. Har I fået nogle gode gaver i år? Fortæl endelig! Lige her om lidt skal jeg passe børn til en gang i aften, og så en tur i Ikea med min mor. Resten af aftenen skal bruges på at se en masse film og så vil jeg se, om jeg kan nå at løbe en tur. Kys xx
........................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Lækre ting! <3

  Jeg har selv fået Jane Kønigs v-ring (ligesom dig), et armbånd fra line&jo, parfume fra marc jacobs, tre mac produkter, nørgaard på strøget-bluse, en højtaler, gavekort og penge - også skønne gaver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er det også nogle lækre ting<3

   Slet
 2. Sikke nogle lækre ting - særligt skoene!

  Kram, http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet