24.12.15

Merry christmas

Rigtig, rigtig glædelig jul til jer alle sammen! I dag er det juleaften, hvilket også betyder, at dette bliver det sidste afsnit i min julekalender. Jeg havde slet, slet ikke regnet med at jeg kunne få et blogindlæg op hver dag i 24 dage, og nogle af dagene har det også været i sidste øjeblik, men jeg har nået det, og jeg er så stolt. I skal desuden også have stor tak for at I har fulgt med i min julekalender, og jeg håber, I har nydt at læse med. Selvom julekalenderen er slut nu, skal I nok få masser af blogindlæg - bare ikke hver dag. Jeg håber I fortsat vil følge med, og så kan I godt glæde jer til en masse lækre nytårs blogindlæg! ;) Jeg holder jul i år med min mor og hendes kæreste, min mormor og morfar, min moster og hendes kæreste samt min søster, som også har sneget sig med på billedet. Hav en rigtig dejlig aften og en rigtig god jul! Kys.
..............................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Ej hvor ser i søde ud.
    God jul og sikke en dejlig julekalender:-)

    SvarSlet