7.12.15

More christmas wishes

Wishes #2
Jeg har uendeligt mange ønsker, og jeg kunne sidde i timevis på forskellige webshops. Derfor har jeg samlet endnu en collage til jer med nogle af mine julegaveønsker, og sådan generelt ting jeg egentlig godt kunne tænke mig/sparer sammen til. Den her collage indeholder nogle forholdsvis ret dyre ting, men det er også nogle rigtig lækre ting i lækker kvalitet. Specielt den lyserøde pung fra Balenciaga og uret fra Daniel Wellington står højt på min liste over ønsker, og jeg er også blevet rigtig vild med den røde ruskindsjakke fra Zara. Hvad synes I, og hvilke ønsker har i selv her op til jul? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar