12.12.15

New in | Winterjacket

Hej piger! I går aftes var jeg til julemarked i Odense, hvor jeg egentlig havde tænkt mig at tage nogle billeder, som jeg ville dele med jer i dag. Jeg havde også taget mit kamera med, men først da jeg kom derop opdagede jeg, at jeg havde glemt at sætte SD-kortet i. Flot Cecilie, haha.. Anyways, så viser jeg jer i stedet min nye jakke fra Zara, som jeg købte tideligere i dag. Jeg har jo egentlig allerede købt en vinterjakke, men denne kunne jeg ikke stå for, og så kan jeg skifte lidt mellem den. Den er i det blødeste materiale men nok ikke så varm igen, så man skal nok have en lidt varm trøje indenunder. Her til aften skal jeg til 80 års fødselsdag, og er egentlig ved at have helt vildt travlt, fordi jeg både mangler at ordne hår og endnu ikke aner, hvad jeg tager på. Hvad synes I om jakken? Hav en dejlig aften. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Godt råd, ej ALTID ekstra SD kort, på den måde kan du altid have en i tasken når du glemmer. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ville slet ikke undre mig, hvis jeg også glemte det ekstra kort ;)

      Slet