15.12.15

New years/christmas outfits

Outfits
Hej piger, og rigtig glædelig 15. december! Der er kun 9 dage til jul nu, og jeg synes det er helt utroligt, hvor hurtigt tiden er gået. Jeg har en del problemer lige pt med den låne pc jeg har, i og med at den er helt vildt langsom, og det er også derfor i først får blogindlægget så sent. I dag har jeg lavet ovenstående collage, hvor jeg viser jer mit bud på det perfekte outfit til julefrokoster/juleaften/nytårsaften, alt efter hvad man er mest til. Jeg er især vild med kjolen og outfittet til venstre, som er lidt mere afslappet i det. Dette ville jeg nok bruge til en julefrokost, hvor det andet outfit måske passer sig bedre til nytårsaften. Her er jeg rigtig vild med glimmeren og den lille detalje med en slids i siden. Begge kjoler kan også både dresses op og ned, hvilket jeg synes er helt vildt smart og vigtigt. Lige nu ser jeg "Tror du stadig på julemanden?" og har tændt et par stearinlys, hvilket er vildt hyggeligt. Jeg skal lige have kigget på et par ting til i morgen, og så vil jeg ellers også smutte i seng. Hvad synes I om de to outfits? Har I selv planer for, hvad I skal have på til de kommende julefrokoster/juleaften/nytårsaften? Let me know!! Hav en rigtig dejlig aften. Kissses.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar