14.12.15

14. december | OUTFIT ft. new jacket

Jacket: Zara sweater H&M jeans Dr. Denim bag unknown sneaks Nike watch Image necklaces Pico & Jane Kønig
I dag fik jeg endelig nognelunde tideligt fri, og kan derfor også tjekke ind på bloggen i bare nogenlunde god tid, inden jeg skal et smut i centret med min mor om lidt. I går var jeg, som jeg også nævnte i går, oppe i byen med min far, hvor vi fik skudt et par outfitbilleder. Kvaliteten er ikke helt i top, men taget i betragtning at de faktisk blev taget efter det var blevet mørkt udenfor, synes jeg de er blevet helt okay! Jeg er  glad for min nye jakke, og er også blevet helt vild med den karrygule sweater jeg har indenunder. Jeg viste jer et lille sneak peak her, men tænkte at I ikke skulle snydes for hele outfittet også. Hvad synes I? Hav en dejlig dag. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar