31.12.15

Outfit | in red

Shirt: H&M | pants: Envii | sneaks: Adidas | bag: unknown | necklaces: Jane Kønig & Pico | watch: Image
Hej piger<3 Her til formiddag tjekker jeg lige ind for at vise jer mit outfit fra i går, med en af mine nye trøjer, som I heller ikke har set endnu. Jeg havde en tralv (men også rar) dag, som bl.a. stod på shopping med min bedste veninde, som også hjalp med at skyde ovenstående billeder, og arbejde samt et besøg hos min farmor. Om aftenen besluttede jeg mig for at farve mine øjenvipper, og det brugte jeg yderligere omkring to timer på ahhah - hvem skulle have troet, at det er så svært at farve øjenvipper?? Jeg får en helt vildt travl dag i dag også, og mit skema er helt proppet - derfor er jeg heller ikke sikker på, at jeg når at tjekke ind på bloggen igen senere, selvom jeg utroligt gerne ville. Min veninde og jeg skal ud og handle en masse ind til nytår (pynt, mad osv), og skal derefter hjem og gøre os klar, pynte op og lave mad. Herefter kommer nogle af vores søde veninder, og så tager vi til en fest senere på aftenen. Hvis jeg ikke når at tjekke ind igen senere i dag, så må I have en rigtig, rigtig god aften, og I skal have tusind tak for et fantastisk år, for alle jeres kommentarer og for alle jeres smut forbi bloggen. Det betyder alt sammen utrolig meget! Kys,
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :