9.12.15

Wanna wear | How I'd style the red ZARA jacket

Wanna wear
Hej piger, og rigtig glædelig 9. december! Jeg har først fået sent fri i dag, og har så egentlig en masse lektier for samt en aflevering til senere i aften, som jeg ikke er begyndt på endnu, haha. Men det er nok bare sådan, gymlivet er. 5 afleveringer to go og så har jeg juleferie! I dag viser jeg jer, hvordan jeg ville style den røde ruskindsjakke, som jeg viste jer i min ønskeliste lidt længere nede. Sammen med det I ser ovenover, ville jeg desuden have et par sorte bukser på ala dem, jeg har på her. Jeg er vild med sættet, og synes det er  fint. Hvad synes I? I morgen regner jeg med, at jeg viser jer et øjenskyggelook eller lign. på bloggen, så husk at kig forbi! Kys.
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Kan godt lide hvordan du har sammensat looket! Jeg er nu ikke så vild med den røde ruskinds jakke, men når looket er stillede sådan her op, så ser det pludseligt bedre ud.
  Jeg er glad for jeg ikke går på gym, tror ikke jeg ville kunne klare så mange afleveringer! Pyha!

  God aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo smag og behag, men jeg er glad for, du kan lide det alligevel<3

   Slet