17.1.16

Desenio PLAKATER

Hej piger! Først og fremmest, må jeg (igen) undskylde for de manglende blogindlæg - jeg har haft mistet mit SD-kort, og har derfor ikke kunnet tage billeder til jer. Jeg fik lov at låne min skønne venindes kort, og har nu fundet mit eget, så jeg er back on track igen, i dag for at vise jer lidt nyt fra mit værelse. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg efterhånden har nævnt for jer, at jeg er i gang med at lave mit værelse om.. Det kan ikke tælles på to hænder, tror jeg. En af tingene var nogle flotte plakater til at hænge op på mine kedelige, hvide vægge, og det har jeg i den grad fundet. Plakaterne oven over er fra Desenio, og er flotte. Kvaliteten er lækker, og de har nogle skønne designs. Jeg er specielt vild med den store Twiggy-plakat, men de andre er også så fine. Jeg er næsten ved at være der, hvor jeg er tilfreds og glad for mit værelse - størstedelen af det, i hvert fald. Der er stadig et par ting jeg skal have skiftet ud og lavet om på, men det er også nogle ting jeg arbejder på. Hvad synes I om plakaterne? Kys. Lavet i samarbejde med Desenio
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar