11.1.16

January 2016 wishes

wishes
Hej piger! Først og fremmest må I undskylde for stilheden herinde, og det nu meget sene blogindlæg. Jeg har haft tonsvis af ting at se til, men har et par lækre blogindlæg i ærmet til det næste stykke tid - så husk at følg med herinde alligevel<3 Selvom jeg allerdde har brugt størstedelen af mine penge her i januar måned på januarudsalg og diverse andre ting, så er der stadig en del ting jeg drømmer om. Jeg har fået lavet en del om på mit værelse, og mangler lidt de sidste detaljer og ting - her i blandt et stort, lyst gulvtæppe, til at skjule mit grimme brune trægulv. Jeg drømmer desuden om en taske fra Balenciaga, en lækker grå strik, ovenstående sko fra Adidas (som jeg er tæt på at klikke hjem fra Asos), en ny primer fra Urban Decay samt en masse lækre guldsmykker til min samling. Hvad har I af materialistiske ønsker og drømme for januar? Hav en dejlig aften. Kys<3
.....................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :