20.1.16

Lately

På det seneste har jeg... Arbejdet en masse, og købt forårsfine, lilla tulipaner med hjem til min mor. De pynter rigtig fint i stuen nu...Tilbragt tid med mine veninder, her i blandt min bedste veninde, som er med på ovenstående billede - dette er taget før en fest med vores nye klasse... Spist lækker pasta med laks, store rejer og grøntsager mm. på café, også med søde veninder... Drukket chai latte på Nelles... Drukket utrolig mange kopper the og spist (lidt for) mange strepsils... Mødt kl. 10 hele to gange i den her uge, og nydt utrolig meget at sove to timer længere... Købt en ny playsuit, for at kunne konstatere, da den ankom, at min krop nok bare er for lang til playsuits... Gået næsten udelukkende med sweaters og striktrøjer, og været nødt til at have to jakker på på vej til skole... Til trods for kulden alligevel elsket sneen. Jeg synes, det er noget af det hyggeligste!.. Mistet mit SD-kort, fundet det igen og savnet jer og bloggen i mellemtiden<3
.....................................................................................................................................................................................

3 kommentarer :

 1. Hej Cecilie,

  Jeg vil gerne tilbyde dig et samarbejde. Hvis du vil høre nærmere må du gerne sende en mail til kontakt@webhq.dk, så giver jeg dig en yderligere forklaring.

  Mange hilsner Ida

  SvarSlet
 2. Lyder da hyggeligt ;)

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har det bestemt også været :)

   Slet