1.1.16

New years eve '15

Hej piger, og endnu engang rigtig godt nytår! Jeg håber I havde en skøn og herlig aften med jeres venner/familie, eller hvem I nu valgte at fejre aftenen (og natten) med, og kom rigtig godt ind i det nye år. Min aften var på ingen måde som jeg havde forestillet mig, men jeg var sammen med nogle mennesker jeg holder utrolig meget af, hvilket klart var det vigtigste for mig<3 min bedste veninde og jeg brugte hele dagen på at handle en masse ind, lave mad, bage kage (fordi vi ikke kunne skaffe kransekage) og pynte fint op, med en masse pynt, balloner, bordbomber og lyskæder. Jeg ser utrolig meget frem til 2016, og glæder mig til at se, hvad året byder på. Kom i godt ind i det nye år? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Det ser også bare super hyggeligt ud :) Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Det ser super sjovt og hyggeligt ud, jeg havde ikke verdens bedste/vildeste nytårsfest men det er også helt okay:) Til Gengæld var jeg on fire til rafle leg haha!

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. super fede billeder

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet