4.1.16

Noget om kulde og 2016 (nytårsforsæt)

Jeg er den seriøst største frossenpind, og selvom jeg elsker kulde, vinter og store striktrøjer, må jeg nok indse, at jeg bare slet ikke kan fungere ordenligt i den kulde, vi har lige nu. Jeg er egentlig kun ude, når det er strengt nødvendigt, og bruger ellers størstedelen af min tid indenfor, gerne under min (nye, lyserøde) dyne med tændte sterinlys og lyskæder, film og varm kakao eller chai. Det er næsten som om, at jeg ikke rigtig har opfattet endnu, at vi er gået ind i et nyt år. Jeg plejer at være ret excited og at se ret meget frem til en ny start og et nyt år, men det er som om, at det ikke rigtig er det samme i år. 2015 har på mange måder været et rigtig rart og skønt år, men det har bestemt også været udfordrende og der er rigtig mange ting, jeg virkelig godt kunne have været foruden, og dem har jeg bestemt set frem til at ligge bag mig. Jeg ved at der er mange der har et lidt stramt forhold til nytårsforsæt, og jeg forstår det godt - for de ender ofte med at gå i vasken, fordi man ikke kan holde dem, og hvorfor vente til januar med at begynde på den sunde livsstil? Jeg er vild med nytårsforsæt, fordi det giver mig den ekstra motivation, der skal til, for at jeg fortsætter. Jeg elsker at have et mål, at have noget at gå efter. Og jeg sætter hele tiden nye mål for mig selv - ligesom jeg hvert år laver nytårsforsæt. I år er de noget ala at fortsætte med at løbe et par gange om ugen, få trænet lidt mere og blive mere markeret, spise sundere, få et sundt og velplejet hår, at være mere nærværende og at have lidt mere mig-tid. Har I nogle nytårsforsæt i år? Kys<3
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar