20.2.16

OUTFIT ft suede jacket

Jacket Zara | shirt Zalando | jeans Dr. Denim | scarf Vila | sneaks Adidas | bag Erbs & Bjerke | jewelry BeChristensen, Jane Kønig, ByMicleit & vintage.
Hej piger. Håber i har haft en skøn dag og at de af jer, der er så heldige at have vinterferie, nyder den! Det gør jeg i hvert fald, og min uge har både stået på shopping, søde veninder, brunch, løbeture og arbejde. Egentlig så tjekker jeg bare lige hurtigt ind for at vise jer det outfit jeg havde på i byen den anden dag, med min (næsten) nye jakke, som jeg i hvert fald ikke har fået vist jer endnu. Den er fra Zara, og jeg har vidst vist jer den en del (rigtig mange) gange på bloggen. Den er stadig lidt for kold til at have på alene, men hvis jeg bare skal en tur i centret, til en fest eller lign., kan den sagtens bruges allerede nu, og så glæder jeg mig til foråret hvor jeg kan bruge den lidt mere til hverdag også. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Wauw.... den jakke er da dødlækker! Virkelig fedt outfit og gode billeder :-)

  Jeg nyder forresten også ferien i fulde drag.

  - Karoline

  SvarSlet
 2. Har du linket på den smukke jakke? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ikke, jeg er ret sikker på, at den er udsolgt :/

   Slet