25.3.16

Fredag & flødeboller

Hej piger! For et stykke tid siden købte min mor en rulle marcipan med hjem fra Tyskland, og lige siden har jeg haft lyst til at prøve mig af med hjemmelavede flødeboller. I dag skulle det være, så jeg har været i køkknenet det meste af dagen, hvilket er lidt uvant for mig, selvom jeg elsker både at bage og lave mad. Jeg har været med til at lave dem før, dog da jeg var meget yngre, så det var lidt af et projekt - men faktisk meget nemmere, end jeg egentlig troede. Jeg synes egentlig også at de blev ret gode, både udseende- og smagsmæssigt, og så var de lige, hvad jeg havde brug for på sådan en lidt kedelig, regnfyldt fredag. Opskriften er taget direkte fra Odens Marcipan her, jeg har bare tilføjet frysetørrede hindbær på toppen, og fandt en lidt nemmere måde at overtrække dem med chokoladen på. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

1 kommentar :

  1. Synes godt nok de er flot lavet, dem kan du bestemt godt være stolt af!
    Gir du en smags prøve? ;)

    God dag!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet