21.3.16

New in | Bag

Hej piger, jeg håber i nyder påskeferien! Jeg har allerede haft en masse ting at se til, og får også rigtig travlt resten af ferien med både arbejde, familiemiddage, veninder, afleveringer osv. Men jeg klager ikke, for jeg fungerer egentlig bedst, når jeg har lidt småtravlt. Her om en halv times tid smutter jeg i centret med min mor og søster, men ville lige vise jer min nye taske inden. Og nej, det er ((desværre)) ikke en Stella Mccartny, men i stedet en rigtig flot taske i samme stil, til en meget mere fair pris. Jeg kender faktisk ikke mærket, men den er købt i Creme Fraiche til kun 300 kr. Jeg synes farven er lækker, og størrelsen er ret perfekt. Hvad synes I? Hav en dejlig dag. Kys.
.....................................................................................................................................................................................

3 kommentarer :

 1. Den er simpelthen så fin! Lige da jeg så billedet troede jeg faktisk, at det var en Stella Mccartny. Den er virkelig fed! Jeg må se om jeg kan finde en lignenede :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Den er godt nok for fin, misunder dig godt nok! :)

  God fredag aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet