24.3.16

Vacay

Hej piger! Her får I lige et lille indblik i, hvad min påskeferie ind til videre har stået på - her i blandt en overnatning hos min veninde, hvor vi bl.a. cyklede til vandet tidligt om morgenen og drak kaffe, og spiste morgenmad ude i solen (hyggeligt! - og også her billederne ovenover er fra), spilaften, løbe- og gåture, familiehygge og arbejde... Husk at I også kan følge med på min instagram ceciliebinau, hvor jeg egentlig opdaterer ret ofte her for tiden. I dag har jeg en lang vagt på arbejdet, og skal ellers bare nyde solen - måske løber jeg også en tur i aften. Har I en god påske? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

1 kommentar :

  1. Har en helt fantastisk påske, og ser også ud til du har det. Dejligt!
    Håber du kom ud at løbe, hihi ;)

    God fredag aften!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet