3.4.16

Just ordered & wishes


wanted
Hej piger! I dag har jeg fundet lidt lækre ting frem til jer, hvis I ligesom mig bruger jeres søndag på shopping. Hvis pengene var til det, havde jeg købt alle ovenstående ting med det samme! I stedet har jeg denne gang begrænset mig, og har kun bestilt den fine, fine trøje fra Mango hjem. Jeg tænker at den vil være flot med en blonde indenunder, hvide sneaks, min nye taske og en masse smykker. Kan I se det for jer? Resten af tingene ville også være så lækre, men de må vente lidt endnu - i går var jeg et smut forbi Søstrene Grene, og fik egentlig fat i nogle rigtig flotte lysestager, krukker og vaser. Faktisk havde jeg allerede købt armbåndet også, bare i den længere udgave, men det mistede jeg til en fest på mit gymnaisum (flot, Cecilie), hvilket var helt vildt ærgerligt. Jeg var rigtig glad for det, så nu overvejer jeg, om jeg bare skal købe et nyt et. Hvad synes I? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar