8.5.16

Lately

Hold op, hvor er det længe siden sidst, at jeg har skrevet herinde - og jeg ved ikke engang rigtig hvorfor. Lysten har bare ikke rigtig været der, tror jeg, og samtidig har det også været svært at finde tid til det med afleveringer osv. I dag får i dog en lille update på, hvad jeg har brugt de seneste par dage på. Jeg elsker vejret for tiden, og nyder at det endelig er blevet lidt sommeragtigt. Jeg har næsten lige ligget syg et par dage og efterfølgende haft en meget træls forkølelse, men er endelig ved at være helt ovenpå igen. Her på det senste har jeg været rigtig meget på cafe, spist brunch, shoppet, løbet ture, drukket juice i skønne omgivelser, været til en konfirmation, været sammen med søde veninder og fejret en venindes fødselsdag. I går havde jeg en lang vagt på mit arbejde, og i dag har jeg været et smut hjemme hos min mormor og morfar i anledningen af mors dag, sammen med min moster - min egen mor er pt til bryllup i Skotland (er slet ikke misundelig, nej - heldigvis er vejret herhjemme meget bedre), så hun blev forkælet allerede for et par dage siden i stedet. Nyder i også sommervejret, og har i fået fejret jeres mor? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar