31.5.16

SUMMER plans?

Åh, hvor er det endnu engang længe siden jeg har opdateret bloggen, og hvor jeg dog savner det! Jeg er pt. i gang med at skrive min DHO (dansk-historie-opgave), som er den sidste opgave i 1.g og min første rigtige store opgave, så det går der bestemt en del tid med. Her til aften har jeg bagt sundt bananbrød, og er lige kommet hjem fra en løbetur for ikke ret længe siden. I morgen er jeg så heldig at have fri, og jeg glæder mig utrolig meget til at kunne sove længe og bare have en hel dag for mig selv - selvom den selvfølgelig også skal bruges på at skrive. Men anyways, så havde jeg egentlig tænkt mig at snakke lidt om nogle af mine sommerferieplaner i dag, for dem har jeg allerede et par stykker af! I sommerferien skal jeg blandt andet...

1. Til Tyrkiet med min bedste veninde, hvis det ellers passer ind med vores årsprøver, eksamener osv. - det håber jeg faktisk på at finde ud af i morgen eller torsdag, så jeg er lidt spændt!

2. Hvis Tyrkiet ikke er en mulighed, er jeg så heldig at være blevet inviteret til Tinderbox af en af mine andre bedste veninder - ih, jeg har de skønneste veninder! Jeg har aldrig oplevet en festival, så det kunne jeg også rigtig godt tænke mig - og så endda i en sød venindes selskab!

2. En uge i sommerhus på Samsø mener jeg det er (er virkelig ikke skarp når det kommer til geografi), hvor jeg glæder mig til at slappe af, ligge på stranden i timevis, få en (forhåbentligt) masse sol, gå/løbe lange tur osv.

3. En uge til Berlin i min mosters lejlighed, hvor jeg glæder mig til at shoppe (en masse!!), spise lækker mad og udforske dejlige Berlin endnu en gang. Jeg er vild med Berlin, og planlægger faktisk også en tur dertil igen til efteråret, med min bedste veninde.

4. Tilbringe mange sommeraftener på terassen med veninder/familie, drikke en masse vin, lave fine drinks, grille, riste skumfiduser over bål og kigge på stjerner.

5. Fejre min egen fødselsdag med både veninder og familie, og fejre min bedste venindes fødselsdag, som er kun 5 dage efter min egen - hvad vi finder på, ved jeg ikke endnu, men det bliver et brag af en fest!

6. Brænde dårlige minder - en tradition, som min bedste veninde og jeg startede sidste år, hvor vi tager ud til hendes far der bor på en gård, tænder et bål og brænder dårlige minder af, som vi har haft i løbet af året - enten i form af billeder/tekster vi har printet, eller små ting fra begivenheder og lign.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

  1. Det lyder som nogle rigtig gode planer du har dig:)

    SvarSlet
  2. Lyder som nogle rigtig gode planer - Specielt den med at brænde dårlige minder af. Så bliver de pludseligt til at godt minde, sammen med din veninde!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet