10.6.16

7 TING du ikke vidste om mig

1. Jeg er utroligt god til at danne mig et hurtigt overblik over ting og situationer, og at holde styr på alting - det er især en god egenskab med lidt alkohol indenbords, skulle jeg hilse at sige ;) 2. Jeg er vildt godtroende, og du kan bilde mig næsten hvad som helst ind. 3. Nogle gange hader jeg kaffe, andre gange elsker jeg det. 4. Jeg går alt for ofte på eventyr, og er ret spontan. 5. Jeg har to huller i mit ene øre - det ene har min bedste veninde lavet på mig med en sikkerhedsnål og en flaske Bacardi. 6. Jeg elsker at male og er også okay til det, men valgte alligevel drama på gymnasiet, hvilket jeg har brugt hele 1.g på at fortryde. 7. Jeg har en svaghed for Sverige og taler gerne svensk.
...............................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar