12.6.16

Birthday wishes

Birthday wishes
Om ikke ret længe (helt præcist d. 30 juni) fylder jeg 17 år, og har i den anledning samlet nogle af mine ønsker ovenover - måske de kan give jer lidt inspiration? I sær de fine armbånd, tørklædet og uret står højt på listen! Jeg elsker fødselsdage, ikke mindst på grund af den lagkage, min mormor laver hvert år, men også fordi det er så fint og hyggeligt, og så er jeg dét tættere på de 18 år, haha. Jeg holder familiefødselsdag allerede på fredag, og hvordan jeg ellers har tænkt mig at fejre det, ved jeg endnu ikke. Hvilke ting har I selv stående på jeres ønskeliste? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Har mange kahler og lyngby vaser på min ønskeliste! :).
  Men sikke en fin liste og der ikke længe til din fødselsdag!

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Fine ønsker! Synes også tørklædet er virkelig fint, men tror alle mine familiemedlemmer synes det er vanvid at betale næsten 3000 kroner for ét tørklæde - hvilket de nok kan have lidt ret i ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Haha det er det virkelig også, men fint er det bestemt ;)

   Slet
 3. Jeg har også fødselsdag den 30. juni, og jakken måtte meget gerne være en af mine fødselsdagsgaver ;-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! Og den er så fin jakken<3

   Slet