11.6.16

Yesterday

Hej piger, her får i lige et par billeder fra forberedelserne til en 18-års jeg var til i går. Min bedste veninde og jeg var sammen hele dagen (bogstaveligt talt, vi startede med at lægge os til at sove, og så stod vi op igen). Vi gik bl.a. en lang tur hvor vi plukkede jordbær på vejen og endte ved en lille å og en bro, lavede lækker mad, gjorde os klar og lavede fine drinks - ovenstående drinks består helt simpelt bare af vodka, sprite, limeskiver og isterninger, og de var gode. Jeg havde en sort kjole på, nogle hvide sneaks fra Adidas og en masse smykker, men jeg nåede desværre ikke at få taget nogle outfitbilleder, så det må blive en anden gang, men lidt billeder skulle i alligevel ikke snydes for. Kys.
..............................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar