1.8.16

Arrived in Berlin

Hold op, hvor er det længe siden jeg har opdateret herinde (som i virkelig, virkelig lang tid denne gang), og hvor jeg også savner det - men tiden har desværre ikke været til det, så jeg har lidt været "tvunget" ud i en lille pause. Jeg sidder lige nu i en lejlighed i Berlin, hvor jeg ankom sent i går aftes. I dag har vi så haft vores første hele dag i Berlin. Det er tredje gang vi er her, så det meste af tiden bruger vi på shopping og caféer/restauranter, men senere på ugen skal vi også rundt og se lidt forskelligt. I dag shoppede vi i et stort center, og spiste på Monsieur Vuong, som er en helt vildt lækker og bestemt anbefalelsesværdig, vietnamesisk restaurant. Nu er vi tilbage i lejligheden, slapper af og ser lidt film. Jeg håber meget på at kunne opdatere jer igen lidt senere på ugen, bl.a. med nogle outfits. Kys.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar