3.8.16

BASIC OUTFIT in Berlin

Jacket Vila Blouse Mango Jeans Dr. Denim Sneaks Adidas Bag Unknown Bracelets BeChristensen, By Mickleit

Godaften piger. Det er ved at være lidt sent. og jeg skal egentlig tidligt op i morgen, men ville lige tjekke ind for at vise jer hvad jeg havde på i dag, inden jeg ser et sidste afsnit af min serie og smutter i seng. Vi var ikke så heldige med vejret i dag, så vi tilbragte faktisk bare dagen i lejligheden, og så tog vi ud for at spise om aftenen, hvor jeg havde ovenstående outfit på. Trøjen kan I ikke rigtig se, men den er ny, og er faktisk på tilbud lige nu, så jeg har linket den alligevel. Jakken har jeg efterhånden haft i evigheder, men aldrig fået vist jer, selvom det altid er den jeg går tilbage til. Resten af outfittet er egentlig bare meget simpelt, som jeg godt kan lide det. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Synes det ser rigtig lækkert ud og håber du har en god tur :)

    Knus Angie :)

    Kig gerne forbi, har en give away igen :)
    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet