6.8.16

Everyday jewelry

Dagmarkors ukendt lovetag & ring Jane Kønig elastik Primark armbånd BeChristensen, ByMickleit perler ukendt

Hej piger. I morgen vender jeg snuden hjemad mod Danmark igen, og selvom jeg ikke ser frem til køreturen, så glæder jeg mig lidt til at være hjemme igen. Jeg har haft en virkelig skøn uge i Berlin, men det bliver meget rart at komme hjem, få pakket ud og set nogle veninder inden skolen starter igen - hvilket jeg til gengæld ikke glæder mig til! Lektier og (en masse) afleveringer, lange skoledage og oldtidskundskab siger mig ikke ret meget, og hvis jeg kunne, så ville jeg gerne holde ferie bare et stykke tid endnu. Men anyways, i dag skulle det egentlig handle om smykker. Jeg har fået opdateret min smykkesamling lidt siden sidst, så jeg tænkte, jeg ville vise jer de smykker, jeg går med til daglig. Dagmarkorset fandt min mor frem fra gemmerne for ikke så lang tid siden, og jeg havde faktisk helt glemt jeg havde det, men har gået med det næsten hver dag siden. Derudover har jeg altid min lovetaghalskæde, min v-ring og mine armbånd på. Har I også nogle smykker I altid går med? Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :